2015. február 8., vasárnap
Sült zeller hasábok
A zellert hasonló hasábokra vágtam, mintha sült krumplit készitenék.
Összekevertem a füszereket:
só
bors
oregánó
pici csili
pirospaprika
(lehet fűszerezni pl fokhagymaporral is)
Ezeket étolajba szórtam (2-3 evőkanálnyi olaj)
Zacskóba szórtam a zellert és a fűszeres olajat, összeráztam.
Alufóliát (erős, grill fóliát) tettem egy jénaiba, erre rászórtam a zellereket, egyenletesen elteritettem.
Nem fedtem le semmivel!
230 C sütőbe toltam, kb 15 perc múlva már puha volt, de hagytam hogy néhol megpiruljon.
Mondanom sem kell, ezek a pirult részek voltak a legfinomabbak.
A végeredmény isteni!!!!!
Teszteltem: volt akivel megkóstolottam, egye meg milyen finomat sütöttem.. mondja " húú mivel fűszerezted be ezt a krumplit??" :-))
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése