2015. február 8., vasárnap

Sült zeller hasábok



A zellert hasonló hasábokra vágtam, mintha sült krumplit készitenék.

Összekevertem a füszereket:


bors
oregánó
pici csili
pirospaprika

(lehet fűszerezni pl fokhagymaporral is)

Ezeket étolajba szórtam (2-3 evőkanálnyi olaj)
Zacskóba szórtam a zellert és a fűszeres olajat, összeráztam.
Alufóliát (erős, grill fóliát) tettem egy jénaiba, erre rászórtam a zellereket, egyenletesen elteritettem.
Nem fedtem le semmivel!

230 C sütőbe toltam, kb 15 perc múlva már puha volt, de hagytam hogy néhol megpiruljon.
Mondanom sem kell, ezek a  pirult részek voltak a legfinomabbak.
A végeredmény isteni!!!!!

Teszteltem: volt akivel megkóstolottam, egye meg milyen finomat sütöttem.. mondja " húú mivel fűszerezted be ezt a krumplit??"  :-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése